Két kis füzet helyett...

2012. június 2., szombat

Kihúzom fejem a homokból...

Lehet valami a levegőben. Valami furcsa rezgés, mert sok helyről hallok rosszat...
Szeretnék arról írni, hogy a nyaralás alatt az egyik legjobb dolog volt, hogy nem volt gyerekágy, hárman aludtunk együtt, és Sandus milyen édes volt, mikor reggel meglátott, csíkszeme és szája mosolyra húzódott, megölelt, megpuszilt és visszaaludt.
De most napok óta csak hánykolódok elalvásnál és hajnalban.
Írhatnék arról is, hogy ez volt az első nyaralás az elmúlt négy év alatt, amikor nem kötöttünk ki doktornál.
De most doktorokhoz járok: ügyvédhez és munkajogászhoz.
Mert a szabadságom alatt leragasztották a fiókjaimat, megváltoztatták a jelszavamat, nem férek hozzá a számítógépemhez, és bezárták az irodámat. A munkafegyelem megsértésén, a munkához való hozzáállásomon, a magatartásomon, iratok és számítógépemen tárolt programok jogosulatlanságán, postafiókom otthonról való elérésének megkérdőjelezésén kívül konkrét indoklást nem kaptam. Ezek pedig mondvacsinált, nonszensz kitalációk és cáfolhatóak. Persze csak akkor, ha meghallgatnának. De ugye nem.

A legjobban az zavar, hogy ezt már nem tudom nem hazahozni...
És ilyenkor nincs jó válasz arra a kérdésre, hogy "megyek szaunázni, jó?"

2 megjegyzés:

  1. Nagy ölelés!

    Az igazság olyan, mint a napfény. Sem köd, sem füst, sem felleg nem képes örökre rejtve tartani. Minden homályon és minden sötéten keresztülcsillan egyszer, ha ideje eljő! - ezt Wass Albert írja, és hidd el, holnap itt lesz az ideje, és megcsillan majd!!!

    A rossz meg elnyeri jutalmát (vagy már el is nyerte az üres életével).

    Jajj, hát nagyon szorítok Drága barátném, hogy minden rendben legyen! Ismerlek és tudom, milyen a munkához és mindenhez való hozzáállásod! Rágalmazásért is lehet perelni, ugye? :)

    ♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Köszi Era, nagyon várom a holnapot...! :)

    VálaszTörlés