Két kis füzet helyett...

2013. február 12., kedd

Maskarások, bolondok...

avagy újabb látogatásom a bölcsiben...
Nem talál...

Megtalált...

A bölcsis nénik igen kitettek magukért. A tavalyi pöttyöslabdák után idén is levették a jelmezkészítés / választás terhét a szülőkről, és majd egy hónapig készülgettek a gyerekekkel erre az egy órácskára. Készítettek nekik fejdíszt, nyakláncot, szoknyácskát, csörgő-zörgő zajkeltőt, felkerültek az elmaradhatatlan pöttyök, szépen kifestették az arcukat (nagyüzemben közel húsz kismanónak...), kaptak ajándék bohócot, télifagyit... szóval nagy volt az örömködés.
És ha évek múltán esetleg nem emlékeznék arra, hogy Pandita a második farsangján minek is öltözött, emlékeztetőül álljon itt: a fiúk halkirályok voltak, a lányok sellőlányok. Pandita konkrétan LILA sellőlány. :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szülőbarát ez a megoldás a ti ovitokban. A farsangi készülődés nem az erősségem, és minden évben megfogadom, hogy jövőre másként lesz, de ugyanúgy fizikai kínzás nekem ez a jelmezesdi...
    Vanda csodaszép lila sellőlány!!!

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon barátságosnak találom. Szerintem jó a gyerekeknek is, nem a versengés ment közöttük, hanem igazi jó kis kolompos csapattá kovácsolódtak.

    VálaszTörlés