Két kis füzet helyett...

2012. november 4., vasárnap

Önirónia

Az elmúlt hetekben mindig volt egy-egy témánk itthonra, ovi-bölcsi után, hogy egy kicsit összeülhessünk, alkotgassunk, beszélgessünk. Dióztunk, gesztenyéztünk, tököztünk... most pedig Márton-nap közeledtével liba-hetet tervezek. Imádjuk a libákat (enni is)...! Általában színezéssel indítunk egy ilyen hetet... Jaj, megint kezd csorogni a könnyem... liba-színezés... :) Na, mindegy, majd valamilyen színű lesz... :)

4 megjegyzés:

  1. Végül hogy oldottad meg? Nálunk nagyon élvezték nyáron a fekete kartont, hogy végre lehetett rajta fehér ceruzát használni...
    Amúgy nem semmi, hogy munka után neked még erre is van energiád... Én bár itthon vagyok, de sokszor mire hazahozok mindenkit, hát nincs semmire energiám, max összedobok egy meleg vacsit (gofri, ilyesmi)

    VálaszTörlés
  2. Domi, pont így gondoltam megoldani... :) Bár Vanduska első körben gyönyörű lila, rózsaszín és narancssárga libákat színezett, neki mindegy volt... Készülnek még tappancs-libák, és tépkedett papírból ragasztott libák is.
    Erőt venni meg muszáj magamon, mert egyébként (irul-pirul) már a vacsorát is a tévé elé kérnék... :) Vagy visítva nyúznák egymást. Na, a visítás az, amit már 17 óra után nem tudok elviselni... De így lekötődnek...

    VálaszTörlés
  3. Lehet kapni táblamatricát a papírboltban (ebből kivágni a libát, aztán ki lehet színezni krétával - letörölni, újra színezni) :)

    Mi ugyanígy vagyunk Zsuzsi: vagy leülök melléjük rajzolni, gyurmázni, festeni, akármizni, vagy kergetőznek, átmennek vadmalacba mind a hárman :)

    Só-liszt gyurmából libákat? Mi holnapra só-lisztezést tervezünk (nincs áram a faluban, nincs ovi, valamit ki kell találnom!)

    Ha nem bírsz velük, autózzatok át, amíg ők játszanak (he-he-he) addig mi beszélgetünk :) Ma egész nap ismét a ti bőrötökbe bújtak, Zalán egész nap kiabálta Minkának: Bááááliiint!!!, engem pedig Zsuzsinak szólítottak! ♥

    VálaszTörlés
  4. Annyira kedvesek vagytok...! :) Tervezem, hogy átmegyünk, már a gyakorlatok miatt is. Ki ne csússzunk az időből... :)
    És köszönöm a tippeket is! :)

    VálaszTörlés